top of page

 

Trofeu José Pagà

 

Aquest passat disabte es va celebrar la III Edició del Trofeu José Pagà a les instalacions de la Forja aprofitant, també, amb la culminació de la temporada 2014/15 del Futbol Base campredonenc.

 

La categoria BENJAMÍ encetava la jornada dispuntant els seus respectius partits contra L'Ametlla de Mar (Roig) i la UE Remolins Bítem (Blanc). Els dos equips de la casa sortien vicotriosos dels seus respectius partits i deleitaven a l'afició amb una atractiva final on el Benjamí Roig, com a favorits, no desperdiciaven l'ocasió i s'emportaven la particular "champions". La batalla pel tercer i quart lloc es va decantar pel conjunt blaugrana, L'Ametlla de Mar s'imposava davant de la UE Remolins Bítem.

 

Els petits de la casa, els PREBENJAMINS, disputaven un triangular contra L'Ametlla de Mar i el CD Roquetenc. Amb ganes i il·lusió per demostrar tot l'après aquesta temporada i confirmar aquesta progressió que anava de menys a més els darrers partits va ser recompensada amb dues victories davant els seus rivals. Aquesta regularitat feia que el Trofeu es quedava a la Forja i es mostrava davant l'afició amb una gran alegria i satisficacció dels petits.

 

D'aquesta manera finalitzava la III Edició del Trofeu José Pagà amb un èxit rotund de participació i, per tant, agraïr a tots els assistents i equips rivals per fer d'aquesta jornada una cita inolvidable tant per als petits com per als mes grans.

 

 

 

 

bottom of page