top of page

 

Activitats en què col·laborem..

 

Futsala Campredó

 

Aquest passat estiu vam organitzar la 1ª edició del torneig Futsala Campredó. Un petit torneig on tots els equips participants tenien la peculiaritat que eren del mateix poble. Cinc equips (Les Esperes, Els Gosseros, Bar Lo Patí, Ay quin Jaleo i Bomberos SA)  es van enfrontar durant més de 7 hores. El vencedor va ser Bar Lo Pati.

 

 

Triatló Festes Majors

 

Durant les Festes Majors’13, i com a acte d’inauguració d’aquestes, es va celebrar la 3ª edició del Triatló Cross Festes Majors’13. En aquest van participar 91 triatletes acompanyats d’una cinquantena de voluntaris que van fer possible que l’acte esportiu es desenvolupes amb garanties. 

Una vegada finalitzat el triatló dels grans, era l’hora dels més petits. Uns 35 participants en el Triatló Infantil, compresos entre les edats de 5 a 12 anys van gaudir d’un matí d’activitat física.

 

 

 Equip Trial UEC

 

Aquest espai intentarà explicar les experiències de les diverses curses que membres del Equip Trail de la UEC (Unió Excursionista Campredó) realitzin, així com penjar fotografies i tot tipus de documents o arxius.

 

 

Campus Multiesportiu

 

El darrer estiu va nàixer el 1r Campus Multiesportiu Campredó. Una quinzena de xiquets i xiquetes i dos monitors van gaudir i conviure durant les 3 primeres setmanes de juliol. Esperem que es pugui consolidar els propers anys.

 

 

 

Altres activitats

 

Juny/juliol 2013 - Col·laboració amb l’Associació Cultural Soldevila en el marc del Curt-Redó’13 i la Fira Mestràlia. La cantina era cosa nostra!!!

Juliol 2013 - Col·laboració amb l’Associació Juvenil Campredó Jove dintre el circuit de Penyes durant les Festes Majors’13. El futbol i l’esport en general és cosa nostra!!!

Desembre 2013 - Col·laboració amb l’Associació Juvenil Campredó Jove en el seu programa d’activitats a favor de la Marató de TV3. El futbol també va lluitar contra les malalties neurodegeneratives!!!

 

 

bottom of page