top of page

 

Amateur

 

Iniciem una nova temporada, un nou camí, un nou viatge; en aquest cas, a la 3a Catalana.

El passat dilluns 4 d'agost va començar oficialment la temporada 2014-15 amb el primer entrenament dirigit per Jordi Vallés. Per tant, apostem fort per donar continuïtat i al mateix temps donar tota la confiança necessària als que van fer possible la consecució del 2n ascens.

 

En l’actualitat el 1r equip de futbol de la UE Campredó milita a 3ª Catalana. La plantilla 2014/15 esta formada per 17 jugadors de camp i 2 porters.

El cos tècnic que vetlla pel benestar dels jugadors disposa d’un primer entrenador, un segon entrenador/delegat, un director esportiu i un vicepresident esportiu.

 

Jornada 28 - UE Campredó 2 - CD Roquetenc 1

 

Patapam i llestos! Un any més a 3ª!

 

I si traslladem la nostra ment en un petit recorregut des de principi de temporada, des de que vam iniciar aquesta “utopia”, aquest camí a Ítaca, quan anàvem penúltims... trobaríem comentaris com “I és que aquest equip no està on es mereix, però ni de bon tros. Per sort, en aquesta vida tot tendeix a l’estabilitat, a l’equilibri, a posar cadascú al lloc on li pertoca (D’això ja en parlarem a final de temporada)” de la crònica del Ginestar-UEC, del 19 de gener.

 

I aquest final de temporada ja està aquí. El tant preuat “el temps posa cadascú al lloc que es mereix” ha sorgit efecte. I és que, estimats seguidors de la UE Campredó, LA FEINA BEN FETA, no té fronteres, no té obstacles, no té impediments, no té “utopies”. Gran tasca, implicació, voluntat i esforç dels JUGADORS I DEL COS TÈCNIC. "¡Chapeau!" 

 

Novament un partit de traca i mocador, per treure’s el barret, per posar-se el pitet i treure els mocadors una setmana sencera (com diria Joan Maria Pou). Primera part aclaparadora i intimidadora. Domini absolut i 2 gols d’avantatge. Un però, l’expulsió justa però al mateix temps necessària del porter local. 

 

Ens esperava una segona meitat on, novament, els deixebles de Vallés s’havien de canviar d’indumentària i havien de recórrer als vestits de l’èpica i l’heroica. Aguantar 45 minuts amb un home menys per poder tocar el cel, per poder arribar a aquest lloc anomenat “Ítaca”. 

Xiulet final i... 2 gols a 1. Alegria desfermada i cares de satisfacció absoluta. CONTINUEM A 3a!

 

Ara només queda gaudir dels dos partits que ens queden. En el darrer del campionat, el proper diumenge 31 de maig, ens visita el Ginestar. Hi haurà berenar per als assistents.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jornada 27 - UE Sant Jaume 0 - UE Campredó 1

 

Jornada 26 - UE Campredó 2 - Ulldecona CF 1

 

Partit per emmarcar i guardar a la hemeroteca.

 

I és que ens visitava el totpoderós líder del campionat i les probabilitats de treure un bon resultat eren més baixes que en altres ocasions; però, com que el futbol és imprevisible i no entén de probabilitats i sí de treball, esforç i sacrifici... tot plegat és resumeix amb una gran victoria.

 

Primera meitat dominada; sí, sí dominada! i fent abdicar al 1r classificat. En només 15 minuts de partit els del Baix Ebre ja guanyaven per 2 gols a 0. Malgrat disposa d’alguna ocasió més, l’avantatge no es va ampliar i ja a les acaballes del primer temps reglamentari, els falduts es trobaven amb un premi poc merescut.

 

A la represa, i després d’haver transcorregut 10 minuts d’aquesta, una expulsió força rigorosa per dues amonestacions en a penes 5 minuts feia trontollar el bon treball realitzat fins llavors. A partir d’aquest moment, 30 minuts per davant i 30 raons per disfressar-se d’herois, tirar d’èpica, creure amb la victòria i impedir la remuntada. I així va ser, una cohesió total i un “bon savoire faire”, un coratge immens i deixar-se la pell fins l’últim alè van fer possible la consecució dels 3 punts.

 

Tot està per fer i tot és possible. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jornada 25 - Horta de Sant Joan 2 - UE Campredó 2

 

Un punt que val el pes de tot l’equip en or. I és que els campredonencs treien un molt bon resultat de la seva visita, en partit ajornat  i en Setmana Santa, a la Terra Alta.

 

Primera part de futbol total, d’aquestes que val la penar pagar una entrada. Els de Cantó s’avançaven al marcador transformant un penal, però poc després apareixia l’incombustible i “gran” “Paco Paquito mucho”... i a l’estil Zlatan feia un “gulassu”. 10 minuts després del gol majestuós i sideral del 9 campredonenc, Edu Roig transformava de forma brillant una pena màxima. Abans d’arribar a la mitja part però, els hortolans empataven el matx.

 

A la segona meitat, la igualtat més absoluta i l’emoció més insistent feien, juntament amb el molt que hi havia en joc, feien aflorar els nervis i tots dos equips van “guardar una mica la roba” per acabar l’encontre amb un empat a 2 gols.

 

Estem a 6 punts del descens directe! Cada cop ho tenim més a prop.

 

Jornada 24 - UE Campredó 4 - CD Alcanar "B" 1

 

I és que els dos migcampistes campredonencs van  ser els que van marcar les diferències en la treballada victòria davant l’Alcanar B.

 

Primera meitat força irregular i amb certs nervis a totes dues bandes. Fruit d’això, les dues defenses cometien diverses errades que permetien generar ocasions a totes dues porteries. En una d'aquestes, Zaragoza engaltava amb el genoll una centrada de la banda dreta. 1 gol a 0 i cap a les casetes.

 

A la represa, després de sortir un pèl adormits, els canareu aconseguien establir les taules en el marcador. A falta de 20 minuts, l’empat feia generar dubtes i nerviosisme. Llavors, va aparèixer novament Ramon, que ubicat com a falç nou va aprofitar una pilota  a les espatlles de la defensa per donar avantatge al conjunt campredonenc. L’entrada de David “cuquet” en els darrers 15 minuts va donar control i tranquil·litat al joc local, i va ser ell mateix qui sentenciava el partit amb dues dianes més. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jornada 23 - L'Ametlla de Mar 3 - UE Campredó 1

 

Es comencen a generar dubtes?... deixem que el temps ho digui! I és que el desplaçament a La Cala només és podia traduir amb una victòria; o al menys això és el que crèiem. 

 

Partit apàtic, sense ritme, amb poca intensitat i amb la sensació que la importància del matx pesava en els jugadors campredonencs. Primera meitat per oblidar i un resultat advers per remuntar. 2 gols eren l’obstacle a la vegada que repte a superar en la segona meitat.

 

Una segona meitat marcada, novament, per la falta de ritme i intensitat, en aquest cas per tots dos conjunts. Quan ja s’havien disputat 20 minuts però, els caleros aprofitaven una de les poques ocasions de la segona meitat per ampliar l’avantatge i sentenciar definitivament. Ja a les acaballes del partit, Oscar Camarero feia el gol de l’honor.

 

La lectura positiva d’aquest cap de setmana és que els rivals directes segueixen perdent punts i que malgrat la “fluixa” dinàmica dels darrers partits (referent a punts, ja que ens hem enfrontat a rivals de dalt la taula), seguim FORA DEL DESCENS i estem de ple i amb les aspiracions intactes per salvar la categoria.

 

Jornada 22 - UE Campredó 1 - Móra la Nova 1

 

Quina igualtat al terreny de joc i massa diferència a la classificació. I és que ens visitava el 4t classificat de la taula i “només” va poder treure un punt.

 

Primera part igualada, amb nombroses ocasions per als dos conjunts i cap gol. A la segona meitat, en canvi, el Mora només va necessitar 15 minuts per obrir la llauna i agafar avantatge. Als pocs minuts, tots dos conjunts es quedaven amb un home menys.

 

El conjunt local, ho intentava una vegada i una altra, però sense sort. L’assumpte va empitjorar quan Carlos Roca va rebre la segona amonestació. Semblava que res canviaria i els tres punts anirien a parar al sarró dels riberencs. Però, com que la lluita i entrega d’aquests jugadors és infinita, aprofitant un córner, Oscar Camarero empatava el partit; I seguint amb la insistència que els caracteritza, van fer un altre gol, aquest anul·lat però. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jornada 21 - Godall CF 3 - UE Campredó 0

 

Resultat enganyós. I és que tot i la diferència notable en el marcador, en el terreny de joc les coses van estar força més igualades.

 

Primera part elèctrica i amb molt de ritme. Als primers compassos de partit, primer càstig per al conjunt Campredonenc. Gol matiner i a remar a contracorrent. Durant el transcurs d’aquesta meitat, les ocasions s’alternaven i tots dos conjunts mereixien algun gol més.

 

Només començar el 2n temps; un altre cop letal, d’aquests que et deixen tocat i casi enfonsat. Segon gol dels godallencs. I ja a les acaballes del partit, el tercer i, definitiu, el que tancava el marcador.

 

Un Godall que ja guanya els partits per inèrcia. A seguir lluitant!!

 

Jornada 20 - UE Campredó 0 - Corbera CF 0

 

Una lliga d’allò més igualada.


I és que encara que jugui el 4t classificat contra un de la part baixa de la taula, res està decidit i els punts s’han de guanyar i suar al camp.
Partit molt igualat entre la UE Campredó i el Corbera CF. Primera part entretinguda i marcada per una pilota al pal enviada per Didac.


A la segona meitat, cassolada de caldo, dos tasses de polèmica i l’àrbitre amb un moll al braç. Minut 63 de partit i el primer tast, possiblement el més transcendent. Doble vermella directa, una per a cada conjunt. D’aquí cap a endavant, força targetes grogues, alguna expulsió més i poques ocasions. La més clara, un u contra u del davanter corberenc davant Jordi Benaiges. 


SEGUIM FORA DEL DESCENS. Tot està per fer, i tot és possible.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jornada 19 - Flix JD 0 - UE Campredó 1

 

I més i més i més i més i més… aquest equip va a MÉS!!


I és que en els darrers dos mesos, jugar lluny de La Forja és sinònim de victòria. Tres enfrontaments seguits sumant els tres punts de manera consecutiva i, aquesta última, no es consumava fins al minut 89 de partit.


Primera  meitat igualada. Joc majoritàriament a la parcel•la central. Poques ocasions a les dues porteries. La més clara una pena màxima que desaprofitava el conjunt campredonenc, ja a les acaballes del primer període.


A la segona meitat i, possiblement degut al vent a favor, els flixancos dominaven i fregaven el gol en diverses ocasions. El Campredó, a la contra, intentava intimidar i doblegar al rival. Fins a dues ocasions desaprofitava el “9” visitant. 

 

Però, ja quasi amb el cartell del 4t àrbitre indicant el temps afegit; recuperació transcendent del “capi”, combinació amb Ventura i Didac, pilota en profunditat i... a la 3a va la vençuda. PATAPAM!! i llestos. Fidel, sabedor que les dos ocasions malbaratades anteriorment ho havia intentat amb l’esquerra, aquest cop ho va intentar amb la cama no tan bona i aquest cop sí que va “mullar”. 

 

Jornada 18 - UE Campredó 0 - Perelló CE 0

 

Domini de joc i ocasions contra el “totpoderós”

I és que podríem resumir el partit de la següent forma: ocasions de gol locals 5 i xuts a porta amb perill del Perelló, 0.

Un cop més, partit intens i excels dels deixebles de Vallés. Primera part amb 3 ocasions manifestes de gol, i la primera als 20 segons del xiulet inicial. Sortida elèctrica i “acollonidora”. Hi havia molts de dubtes sobre quin era l’equip “gran”. Una llàstima no poder encetar el marcador.

 

A la segona meitat, la lluita al mig del camp va ser la protagonista. Arribades dels campredonencs però sense tenir aquella sort necessària (la que tenen els equips “grans”) perquè la pilota entrés. El visitants, en canvi, amb jugades i pilotades aïllades intentaven sorprendre; sense èxit però. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jornada 17 - CD Ginestar 3 - UE Campredó 5

 

Setanta-cinc minuts de somni, de futbol total, de música de cambra, semblants a la 5a simfonia de Betthoven,...             

I és que aquest equip no està on es mereix, però ni de bon tros. Per sort, en aquesta vida tot tendeix a l’estabilitat, a l’equilibri, a posar cadascú al lloc on li pertoca (D’això ja en parlarem a final de temporada).Bé, poc més (o tot) és pot dir fins al minut indicat. 5 gols com a 5 Sols. Edu, Fidel, Oscar, David i Didac. Una melodia de futbol quasi perfecta.

 

Però, perquè sempre hi ha matisos d’imperfecció, que passa quan vas guanyant amb tanta claredat i baixes la intensitat i la concentració fins a nivells del subsòl? Que si el rival ho veu i no és coix, doncs que pot passar factura. Amb 12 minuts el Ginestar feia 3 gols i quasi es posa dintre el partit.

 

 

Jornada 16 - UE Campredó 1 - Pinell CF 2

 

Poc premi per a tant d’esforç.

I és que la UE Campredó va rebre un sever revés en els darrers compassos del matx. Un gol polèmic donava els tres punts als de la terra alta.

1a meitat marcada per un clar domini local. Diverses eren les ocasions que els deixebles de Jordi Vallés desaprofitaven. Arribàvem al descans amb empat a 0 gols.

 

A la segona meitat, el partit agafava una dinàmica més igualada, amb fuetades per totes dues bandes. El Pinell havia canviat de mentalitat i amb l’entrada del seu millor recurs ofensiu, i aprofitant una errada local, aconseguien avançar-se al marcador. Poc els duraria l’alegria, perquè 5 minuts després, Didac  posava en entredit el plantejament alumnes de Morales. A partir d’aquí, dos ocasions força clares i mal executades pel conjunt campredonenc, preludi del desenllaç final. Minut quasi 90 de partit i gol dels visitants. Una acció molt protestada pels mateixos jugadors i també pel públic local. UEC 1-2 Pinell CF.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jornada 15 - Roquetenc CD 1 - UE Campredó 2

 

Aquells que dubtaven, ja poden començar a dubtar dels seus arguments per dubtar.

 

I és que encadenem dues victòries seguides ; tot gràcies al partit excels, celestial, memorable, èpic, laboriós, treballat i molt i molt i molt suat (i no a causa de la temperatura), que es jugava al Municipal de Roquetes. Primera part jugada de "tu a tu" contra el totpoderós Roquetenc “A”. Val a dir que els locals disposaven d’alguna ocasió més per trencar l’anivellada. Malgrat aquets intens, el resultat arribava a la mitja part amb empat a 0.

 

A la segona meitat, Moha, al quart d’hora de joc, es disfressava de Bonilla per enviar un “obús (o "Bonillada") exprés” des de gairebé el mig camp. Espectacular l’engaltada del migcampista campredonenc. Molts aficionats i, inclús alguns jugadors, cantaven gol abans que la pilota sobrevolés l’àrea rival. Al min 30, una pressió asfixiant d’Oscar Camarero facilitava l’error del defensa que cedia la pilota al “Messi” (segons els diaris locals) del Campredó, Fidel Guardiola, i aquest amb un fort xut amb la seva cama esquerra, perforava cames i xarxa rival.

 

Això semblava un 0 a 2 i cap a casa però, ja a les acaballes, un penal transformat pel conjunt local donava emoció al partit. Resultat final.

Tanquem les portes al 2014 i esperem obrir-les amb moltes més forces per al 2015. Ens veiem el proper any on de ben segur ens ho passarem d’allò més bé.

 

Jornada 14 - UE Campredó 3 - Sant Jaume UE 0

 

This is La Forja!!!

I és que el camp Municipal de Campredó “s’omplia de gom a gom” per presenciar i gaudir de la segona victòria de la temporada. Tot ajudava; rival directe, actes de la Marató de TV3 pel poble, actuació dels grallers i finalment, 3 punts cap al sarró.

 

Sortida fulgurant, elèctrica, trepidant, endimoniada, esperpèntica, descarada i conjurada dels deixebles de Jordi Vallés. Primers 30 minuts per emmarcar, per posar al lloc més alt, per guardar-los a la hemeroteca. Ocasions a “dojo”, com la cerves de Festes, i 2 GOLS com a dos Sols. El primer, al minut... res només sortir del túnel de vesturaris, obra de l’etern e incombustible “Paquitogol”. Poc després el recent incorporat Fidel, castigava severament la porteria dels del Delta.

 

A la segona part en canvi, partit molt més anivellat i amb alternatives a totes dues porteries. O Julio de Freire Saez feia dues intervencions de mèrit, d’aquelles que pocs porters poden contar i explicar. Ja a les acaballes, i amb el partit força trencat, Josep Ventura tancava el marcador per al conjunt campredonenc. Campredó 3-0 St. Jaume d’Enveja.

 

10 són els punts que sumem i “enormes” són les esperances que hi ha dipositades amb tots els implicats. Ningú va dir que això seria fàcil, tampoc ningú va dir que seriem fàcils de vèncer.

 

Per la seva banda, el futbol base segueix creixent i creant expectatives. Nou cap de setmana ple de futbol fantasia i futbol il•lusió. Magnífic tot plegat. Els més petits, els prebenjamins, sortien derrotats del “This is La Forja” tot i el notable paper dels seus components. Gols de Julen, Arnau i Enric. El benjamí blanc queia derrotat àmpliament pel combinat aldeanenc i, per últim, els petits “més grans” derrotaven al Jesús i Maria per 2 gols a 0, tots dos d’Ion Gauxachs Carrillo.

La setmana vinent, darrera jornada de l’any 2014. Tots 4 conjunts es desplacen a fora. Què tingueu sort!!!

 

Jornada 13 - Santa Barbara CF 2 - UE Campredó 1

 

El conte de mai acabar.

I és que continuem amb la mateixa dinàmica de sempre; partit igualat, fins i tot amb certes fases del partit amb domini campredonenc, però tornem a abdicar davant del rival. 

 

Inici del partit marcat per un fort ruixat que obligava a parar uns minuts l’encontre. Passat una estona i amb la tempesta desinflan-se, es reprenia el matx. Primera part d’anades i tornades fins als darrers 10 minuts, on els de la Plana mostraven més insistència i tocaven el gol.

 

A la represa, i amb una segona tongada d’aigua, el partit es trencava definitivament. Als 5 minuts de sortir de les casetes, el planers s’avançaven al marcador. El conjunt del Baix Ebre ho intentava de totes a totes però sense aconseguir castigar la porteria local. La situació lluny de millorar, va empitjorar d’allò més amb el segon gol i un penal que el porter Jordi Benaiges aturava de forma magistral. Un presagi de la possible remuntada? Quedaven poc més de 15 minuts per intentar-ho. Malgrat els intents només es va poder aconseguir escurçar les distàncies amb un bon gol d’Oscar Camarero.

 

Jornada 12 - UE Campredó 2 - La Sènia CF 3

 

Les coses segueixen igual.

I és que es planta cara al rival, es juga de tu a tu, hi ha fases del joc on fins i tot som els protagonistes absoluts, disposem de nombroses ocasions,... però no acabem de rematar la feina, de trobar el camí de la victòria, de doblegar als contrincants.

1a part igualada, tònica de tot el partit. Als 20 minuts jugada per la banda esquerra i centrada al segon pal d’Àngel Bonilla; allí, Edú controlava amb el pit i de forma magistral engaltava un xut imparable. 1 gol a 0. Tot feia pensar que s’arribaria a la mitja part amb un mínim avantatge però amb quasi l’àrbitre marcant el camí dels vestuaris, els seniencs empataven.

 

A la represa, els del Montsià aconseguien avançar-se dos cops al marcador. En el primer, una magnífica contra i una millor definició feien inútils els esforços dels defenses i porter locals. Poc després, i amb només 15 minuts per davant, els campredonencs aconseguien les taules en el marcador gràcies a una acció d’oportunisme de Johan. Poc duraria l’alegria perquè en l’acció següent els locals cometien una falta molt perillosa que suposaria el 3r gol visitant. 

 

Jornada 11 - Batea CF 2 - UE Campredó 2

 

Novament, final d'infart amb remuntada i sorpresa a la Terra Alta.

I és que ens enfrontàvem al líder i tot feia presagiar que els tres punts es quedarien allí (penúltim classificat vs 1r classificat).

Primera part de domini local absolut i això es va traduir en un 2 a 0 favorable per a ells. Però un cop de sort ja a les acaballes dels 1rs 45 minuts va fer possible que els campredonencs escurcessin el marcador. 

 

Només iniciar la represa, l’incombustible Paco “Paquito” engaltava tal com queia una pilota solta des de tres quarts de camp per deixar-la dintre la porteria local. Sortida fulgurant i empat a 2 gols. Ja a les acaballes del matx i amb el marcador en taules i amb 5 minuts d’afegit, l’àrbitre xiulava un penal a favor dels de la Terra Alta. Magistralment el “u gran purterasu” visitant, Julio Freire, intervenia per evitar que la victòria es quedés a casa.

 

Jornada 10 - UE Campredó 1 - Aldea CF 2

 

Jornada 9 - Ulldecona CF 3 - UE Campredó 3

 

Minuts finals d’infart!

I és que en els darrers 30 minuts, fins a 6 gols (1 gol cada 5 min) han pujat a l’electrònic del Municipal d’Ulldecona.

Partit intens, emocionant i amb moments angoixants i on els nervis han estat a flor de pell. Arribàvem a la mitja part amb un empat a 0 gols. Ningú es podia imaginar el que passaria en la represa. 

 

Als 15 minuts d’aquesta, els falduts s’adelantaven al marcador. Poc després ampliaven l’avantatge convertint una pena màxima. Quan tot semblava dat i beneït, i només restaven 10 minuts per concloure el matx, apareixia l’incombustible “Paco, Paquito,...” i retallava diferències. Poc duraven les esperances campredonenques, ja que només treure del mig del camp, l’Ulldecona tornava a castigar amb severitat la porteria defensada per Julio. Novament, tot semblava que estès enllestit. Però, el conjunt dirigit per Jordi i Angel, no ho havia dit tot encara. A falta de 3 minuts per arribar al temps reglamentari, Edgar Montserrat escurçava l’avantatge. Una nova oportunitat per puntuar i un grapat de segons per intentar-ho. I sí, com si “la mala sort ens donés l’esquena”, novament “Paquito” ajusticiava la porteria rival.

 

Jornada 8 - UE Campredó 3 - Horta de Sant Joan CDR 1

 

Després de pica tanta i tanta pedra, sumem la primera victòria.

I és que ja comencem a contar els punts que sumem de tres en tres. Partit molt amb domini campredonenc en la majoria de compassos de partit. Tot i això, eren els de la Terra Alta els que s’avançaven després d’una magnifica jugada. Poc duraria l’alegria visitant, perquè 5 minuts més tard el capità Joel Rodríguez igualava la confrontació. Però això no acaba aquí, abans d’arribar al descans, Pau Tomàs, el pitxitxi de l’equip castigava novament a l’equip visitant.

 

A la segona meitat, La UE Campredó disposava de nombroses ocasions de gol. En una d’elles, i novament el davanter de Masdenverge, aprofitava un canvi d’orientació i amb un control brillant, deixava al defensa amb un pam de nas per encarar el porter i augmentar l’avantatge. Resultat final: UEC 3 – 1 Horta de St. Joan.

 

Jornada 7 - Alcanar CF 2 - Ue Campredó 2

 

Ni picant tota la pedra del món, aconseguim la primera victòria.

I és que la visita al municipi canareu, es va saldar amb un empat a dos gols (malgrat tot, resultat just). Però ja portem uns quants partits on les forces estan anivellades i la balança sempre es decanta cap al costat contrari on som nosaltres o bé es queda al bell mig.

 

Primera part igualada (tònica de tot el matx). Pau Tomàs avançava al conjunt campredonenc però poc després aquests veien com els locals empataven. A poc per finalitzar la primera meitat, un xut de fora cap a dintre des del “MIG CAMP” d’Edgar Montserrat, ens donava un nou avantatge. 

 

A la represa, i aquí ens serveix la metàfora de la balança, una falta llançada magistralment però que no trobava la xarxa, el posterior rebot que queia dintre l’àrea i el davanter campredonenc enviava la pilota al pal; del possible 1 a 3, a l’empat a 2 gols. Contraatac letal dels canareus que empataven el partit. D’aquí fins al final, intens a la desesperada de tots dos conjunts.

 

 

Jornada 6 - UE Campredó 0 - Ametlla de Mar SCER 3

 

Ni amb “molt de Messi” marcaríem!

I és que fins a 10 ocasions van tenir els campredonencs per augmentar l’electrònic del Municipal. Dues ocasions de Didac, dues més de Paquito (un penal fallat amb 0-1) i fins a 4 de Josep Ventura. La sort no ens va acompanyar. En canvi, en la primer arribada dels de la Cala, diana! Control al cor de l’àrea, semi-tisora i cap a dintre; 0 gols a 1 i cap a les casetes.

 

A la segona meitat, major igualtat però amb la mateixa dinàmica i fortuna; 3aproximacions de l’Ametlla i 2 gols més. UE Campredó 0-3 Ametlla de Mar. Un cop més sensacions força bones però manca encert , agressivitat en els metres finals i, perquè no dir-ho, una mica més de sort.

 

Per la seva banda, els petits disputaven els seus respectius partits contra la mateixa entitat (els caleros). Dos empats i una derrota és el balanç resultadista. Matí popular i ple d’ambient festiu. Realització de les corresponents fotografies de grup.

 

Jornada 5 - Mora la Nova At 3 - UE Campredó 0

 

Jornada 4 - UE Campredó 1 - Godall FC 4

 

Jornada 3 - Corbera d'Ebre 0 - UE Campredó 0

 

El dia del Flix, un petit oasis de mal joc?

I és que ahir els campredonencs van recuperar la intensitat i el nivell que venien demostrant durant la pretemporada i també, en la primera jornada.

Un molt meritori empat a 0 gols al camp del Corbera. Primera part amb domini Campredonenc; un equip amb les idees més clares i amb una disposició per crear joc, més elevada. Fins a 3 ocasions desaprofitaven els deixebles de Jordi Vallés per desencallar el marcador. Malgrat això, en el darrer minut els de la Terra Alta haguéssin pogut prendre avantatge.

 

A la segona meitat, i amb tots dos equips amb un home menys, la igualtat va ser màxima. Ocasions a un costat i a l'altre, partit d'anada i tornada. Malgrat aquest futbol vertical i vibrant, el marcador no es va moure.

1 puntet que ens fa guanyar confiança i respecte per part dels contrincants.

 

 

Jornada 2 - UE Campredó 1 - Flix JD 2

 

Queden 96 punts!!!

Aquesta és la conclusió més positiva que es pot treure del partit d'aquest darrer cap de setmana.

I és que es va veure un nivell de joc i de competitivitat,... molt lluny del que es venia demostrant durant la pretemporada i, també, en la 1a jornada.

 

Partit intens però força irregular. Molts alts i baixos que van provocar algunes errades. Vora el quart d'hora, una d'aquestes permetia als flixancos avançar-se al marcador. 

 

Ja a la segona meitat, i quan justament havien transcorregut 15 minuts d'aquesta, una nova errada condemnava la porteria campredonenca. Si encara no en teníem prou, dos minuts després, ens quedàvem amb un home menys. Malgrat sumar un contratemps més, els campredonencs aixecaven el cap, treien orgull i ofici, i milloraven substancialment i aconseguien retallar diferències. Malgrat això, el resultat ja no es va moure més. Si l'altre dia recorríem aquell tòpic que diu "no sempre guanya el que més seu mereix" en aquest cas, podríem utilitzar aquell que diu "sempre hi ha un partit on no saps perquè, les coses no acaben sortint".

 

El futbol és molt gran i ho demostra quan et dona una nova revalida al cap de 7 dies. La setmana vinent nova oportunitat per sumar els primers punts. Visitem la localitat de Corbera.

ÀNIMS A JUGADORS I COS TÈCNIC. LA FEINA BEN FETA ACABA SENT RECOMPENSADA!

 

 

Jornada 1 - Perelló CE 1 - UE Campredó 0

 

 

 

XVI edició Trofeu Làboria i Alvárez

 

La UE Campredó s'imposa en la XVI edició del Trofeu Làboria i Alvárez davant de l'equip de la capital del Baix Ebre, el CD Tortosa. L'equip local acaba remontant el partit als minuts finals davant de la seva afició el dia que es celebrava la presentació de l'equip jugarà, per segon any en la seva història, a la tercera catalana. El resultat final d'aquest matx va ser un espectacular 6-4.

 

 

 

bottom of page