top of page

 

La veu de l'equip

 

En aquest espai, coneixerem més "íntimament" a la Unió Esportiva Campredó. Cada semana serà entrevistat un jugador o membre de la junta per saber el què en pensa sobre el club i per la seva passió pel futbol i pel poble. Seran sotmesos a un petit "matx" de 10 preguntes per veure si tenen la mateixa habilitat i destresa, com tenen al camp, per contenstar amb total sinceritat i, d'aquesta manera, conèixer a cada jugador a un nivell més personal.

 

Àngel Tomas Bonilla

Lateral/extrem esquerre

Temporada 2012/2013

"El que més m'agrada es centrar pilotes, llençar faltes i intentar fer gols."

 

1. Com veus l’equip?

Molt unit i en moltes ganes de tirar endavant per anar escalant posicions i sortir de la zona baixa de la taula.

La cohesió per part dels jugadors, cos tècnic i directiva és molt important en estos casos per aconseguir l'objectiu.

En la meva opinió crec que tenim un equip per estar com a mínim a meitat taula.

 

2. Quin és el teu millor record com a jugador de futbol? I el pitjor?

Guardo molts bons records de tots aquests anys que porto jugant a futbol, però, sobretot em quedaria en els anys que hem aconseguit pujar de categoria per l'enorme esforç que comporta mantindre't durant tota la temporada per dalt de la taula i el gratificant que és aconseguir la fita proposada.

El pitjor és, sens, dubte  el mal ambient que hi ha a un vestuari quan les coses no van com s'espera i, per consequent, la pressió que això comporta.

Forma part del fútbol i d'aquets moments dificils tambè aprens molt com a jugador i persona.

 

3. Quin jugador admires?

La veritat es que mai he tingut un referent futbolistic pero per citar-ne algun diria l'entrega i la força de Carles Puyol, la magia de Ronaldinho i la clase d'Iniesta i Xavi.

 

4. Quin ha estat el teu millor entrenador?

He tingut molts bons entrenadors cada un en les seves caracteristiques. Destacaria el treball a nivell d'entrenos i planteixament tactic de Jordi Valles, els coneixements futbolistics de Harry, per la confiança que dona als jugadors Tomas Ballano, la veterania de Paco Gilabert... Ne tingut d'altres i tots man aportat algo pero per no estendrem mes cito nomes aquets.

 

5. En quin equip vas debutar? Amb quina edat?

Despres d'acabar el fútbol base al Remolins Bitem vaig començar la pretemporada en el primer equip però, en partit oficial, va ser amb l'Horta de sant Joan en 18 anys.

 

6. Defineix-te com a futbolista.

Sempre he mirat de mantindrem fisicament lo millor posible, tàcticament em defenso i tècnicament tinc algo més de carencies.  

 

7. Dediques a algú els gols que marques?

En general no acostumo a dedicar els gols, si es cert que, en algunes ocasions l'he dedicat algún familiar que ha vingut a vorem.

 

8. Que t’agrada mes: defensar o atacar?

Sense cap dubte atacar. El que més m'agrada és centrar pilotes, llençar faltes i intentar fer gols. No obstant, en ocasions he jugat de lateral i me adaptat dins les meues carencies defensives.

 

9. Del gols que as marcat amb quin et quedaries? Per què?

El que vaig marcar al camp del Calafell quan jugava en lo Jesus Catalonia. Era un partit de promoció d'ascens i és un dels gols que més recordo. Recientment, recordo el gol que vaig marcar l'any pasat en la U.E Campredo al camp del Ginestar perque va ser en els ultims minuts i significava empatar. Era només un punt pero l'objectiu de l'equip era pujar de categoria i tot el que fos sumar era molt important.

 

10. Practiques algun altre esport? Quin?

M'agrada practicar altres esports a part del fútbol per desconectar del treball col·lectiu. La natació perquè és molt completa. Quan puc tambe faig curses de montanya perquè m'encanta la sensació de llibertat i estar envoltat de la naturalesa. També, m'agrada la mountain bike per la adrenalina que et dona. Practico altres esports però són mes eventuals.

 

Jaume Cortiella Prats

Lateral esquerre

Temporada 2012/2013

"Constant, sacrificat i fent-ho el millor possible."

 

1.- Quin és el teu millor record com a jugador de futbol? I el pitjor?

El meu millor record com a jugador es l’ascens amb el Campredó la temporada pasada 2013-2014. I el pitjor el descens

del Campredó fa dues temporades 2012-2012.

 

2.- Com veus la categoria?

Ara per ara, la categoria de 3ª catalana, la veig molt igualada tant per les posicions de dalt com per les de baix perquè hi han molts pocs punts de diferencia entre els equips on cada jornada poden haver-hi sorpreses perque un equip de la part alta pot perdre contra un equip de part baixar. Es la més igualada de fa molts d’anys la 3ª catalana.

 

3.- Què li diries a l’aficionat que segueix l’equip però no ve a veure l’equip al camp?

Li diria que l’equip ho està fent el millor possible dins les seves possibilitats perquè sempre hi ha baixes o expulsions de jugadors importants. L’equip necessita que vingue l’aficionat al camp per poder donar-nos mes forces i animar-mos per tirar endavant els partits i la categoria.

 

4.- Quin jugador admires?

Indiscutiblement Messi perquè és el millor, però dir que pels seus mèrits també una referencia per a mi és Edu Albacar perquè és del nostre territori i jugar de lateral esquerre com jo

 

5.- Quin ha estat el teu millor entrenador?

De cada entrenador sempre he intentat agafar el millor de cadascú però qui ma marcat més han estat José Luis Margalef que em va entrenar al Benifallet i ara en aquest moment Jordi Vallés per la seva filosofia de joc, la manera de viure els partits, de fer i preparar els entrenaments.

 

6.- En quin equip vas debutar? Amb quina edat?

Vaig començar a jugar a futbol amb el Dertusa, i sinó recordo malament als 7 anys. M’entrenava el senyor Josep Otero en pau descanse. On recordo que s’implicava molt amb els jugadors que entrenava però tambè feia uns entrenaments molt intensos referint-me al físic perquè ens feia pegar moltes voltes al camp del darrera de l’estadi que abans era de terra i acavabem raventats de l’esforç.

 

7.- Acostumes a jugar a futbol en el teu temps lliure?

Si puc si, sinó aprofito per fer algo d’exercici físic on vaig a córrer. També m’agrada veure el futbol per la tele.

 

8.- Quin objectiu t’agradaria aconseguir?

Com a objectiu principal mantenir la categoria aquest any i deprés anar adquirit experiència i millorar físicament.

 

9.- Defineix-te com a futbolista.

Jo em definiria com, constant, que ho dono tot per l’equip, sacrificat i fent-ho el millor possible.

 

10.- Dediques a algú els gols que marques?

A qui dedico els gols??? (Respon amb una riatlla) com que en marco tants… quan marco algun gol el dedico a la meua parella pero com ja he dit no acostumo a fer gols pero alguna assistència de gol si que en faig.          

 

Oscar Camarero López

Delanter

Temporada 2014/2015

"Els meus punts forts són la tècnica i el xut"

 

1.- Quin és l’objectiu per aquesta segona volta?

Entre tot l’equip ens vam fixar la meta de arribar al final de temporada amb 47 punts, són el punts que vam pensar que podríem

arribar en relació a la qualitat d’aquesta plantilla, era un objectiu ambiciós, ja que al moment que el vam fixar teníem molts

pocs punts, i amb aquests punts t’assegures la permanència.

 

2.- Com veus l’equip?

Tenim un equip molt competitiu, la prova és que tot hi haver perdut bastants punts al principi de temporada, cap equip ha sigut clarament superior a nosaltres. Al principi ens va costar agafar una dinàmica positiva, però últimament estem sumant.

 

3.- Quin és el teu millor record com a jugador de futbol? I el pitjor?

Com a millor record em quedo en tota la gent i amics que fas, he tingut la sort de jugar a bastants equips i he fet grans amistats.

 

El pitjor és una lesió que vaig patir sent juvenil de tercer any, vaig estar 4 mesos de baixa per una pubàlgia, veure des de fora del camp els partits i no poder ajudar als companys no és agradable, a més va ser a la primera setmana de pretemporada, així que aquella temporada vaig començar a jugar al mes de gener.

 

4.- Quin jugador admires?

A nivell professional em fixo amb jugadors que juguen a la meva posició i del meu equip, podria dir que el jugador que més he admirat és Diego Milito, un jugador que tot i no jugar a un equip dels considerats grans, sempre marcava uns 20 gols cada any, les poques ocasions que tenia les fotia dins.

 

A nivell amateur sempre és bo fixar-se amb els jugadors més veterans del equip, ja que han passat per categories superiors i per l’experiència que tenen es pot aprendre de ells.

 

5.- Quin ha estat el teu millor entrenador?

Seria injust destacar a un en concret, ja que de casi tots els entrenadors que he tingut he pogut aprendre alguna cosa.

 

6.- En quin equip vas debutar? Amb quina edat?

El primer partit que vaig jugar va ser amb el C.D. Tortosa amb 4 anys, i recordo que va ser a Campredó.

 

7.- Acostumes a jugar a futbol en el teu temps lliure?

No acostumo a jugar, però si que tinc el futbol molt present al meu temps lliure, ja que ha part de entrenar nens de edat prebenjamí, sempre hi ha temps per veure algun partit amb la família o els amics.

 

8.- Quin objectiu t’agradaria aconseguir?

Ara ens em de centrar en salvar-nos aquest any, i per un futur intentar jugar en la màxima categoria possible.

 

9.- Dediques a algú els gols que marques?

Si no és un moment especial per algun motiu, no acostumo a dedicar els gols a ningú.

 

10.- Defineix-te com a futbolista..

No m’agrada definir-me a mi mateix com a futbolista, és millor que un altre hem descrigui. Però trobo que els meus punts forts són la tècnica i el xut, i els meus punts febles la velocitat, la lluita i la irregularitat.

 

"Paquito" López

Delanter

Temporada 2009/2010

"Tercera és una categoria que implica més sacrifici i esforç"

 

1.- Amb quina frase resumiries el futbol?

Espectacle i passió per uns determinats colors.

 

2.- Quin és l'objectiu per aquesta segona volta?

Intentar sumar el màxim de punts possibles per a mantenir la categoria.

 

3.- Com veus l'equip?

L'equip el veig molt implicat i amb moltes ganes de tirar-ho endavant. Crec que tenim molt potencial i formen una gran familia tant cos tècnic, plantilla

i la directiva.

 

4.- Quin és el teu millor record com a jugador de futbol? I el pitjor?

El millor moment viscut va ser amb els dos ascensos conseguits de l'equip on vaig tenir l'oportunitat de ser-hi.

El pitjor, per descomptat, va ser el descens de fa dues temporades.

 

5.- Com veus la categoria?

Una categoria que implica més sacrifici i esforç de part de cada jugador on s'ha de donar una mica més de cadascú.

 

6.- Què li diries a l'aficionat que segueix l'equip però que no ve a veure l'equip al camp?

Que intentem jugar a futbol sempre en les nostres limitacions i que ens deixem la pell pel poble.

 

7.- Quin jugador admires?

Evidentment Messi. És el millor jugador de la historia.

 

8.- Quin ha estat el teu millor entrenador?

Sempre intentes agafar el bo de cadascun però en Jordi Vallés els entrenos són molt entretinguts ja que sempre esta la pilota pel mig i per a un jugador de futbol es el que li agrada.

 

9.- En quin equip vas debutar? Amb quina edat?

Fa tants anys que vaig per aquests terrenys de joc que ni ho recordo.. però crec que va ser amb l'infantil del CD Tortosa on vaig dedicar gran part de la meva infancia formant-me fins a juvenil de segon any.

 

10.- Acostumes a jugar a futbol en el teu temps lliure?

No tinc gaire temps lliure. Sóc una persona molt ocupada.

 

11.- Quin objectiu t'agradaria aconseguir?

Principalment la salvació de l’equip i, personalment, intentar marca 10 gols si tinc l'oportunitat.

 

 

Joan Sanahuja Ramirez

Alcalde de Campredó

"L’alcalde sempre ha estat disposat a parlar en tothom."

 

 

1.- Quin impacte real té el futbol al poble?

El futbol és un esport que te molts aficionats, per tant l’impacte sempre es positiu i beneficiós per al poble i la seva gent,

principalment per als joves i adolescents que s’inicien.

 

2.- Com veus a l’entitat? Quina lectura en fas de la tasca realitzada aquests darrers anys?

A l’entitat la veig bé, amb il·lusió i ganes de treballlar pel club. En quant a la tasca realitzada aquests darrers anys, crec que també ha estat bona, pel sol fet de treballar per tirar endavant una entitat, la tasca desemvolupada ja és bona per definició, ja que els resultats estan sempre condicionats a molts altres factors.

 

3.- Com valoraries l’aportació de l’EMD amb l’entitat? S’ajusta a les necessitats d’uns i dels altres?

L’aportació actual és la que és, i si s’ajusta a les necessitats sempre serà difícil de valorar, ja que uns tenim l’obligació d’administrar diner públic per diferentes col·lectius, necessitats i objectius, i el altres sempre pensaran que no és suficient.

 

4.- I la relació entre ambdues entitats (EMD i UE Campredó) com és? Hi ha comunicació i un feedback constant per saber les necessitats reals?

La relació crec que és normal i la comunicació també, l’alcalde sempre ha estat disposat a parlar en tothom.

 

5.- Hi ha algun projecte de millora per a les instal·lacions esportives?

En aquets moments només tenim previst la reposició de diferents focus de les torres de la il-luminació del camp i formigonar la zona entre el vestuaris nous i els vells.

 

6.- La UE Campredó podrà algun dia competir amb el Jesús Catalònia o el Remolins Bitem? És a dir, algun dia es podrà situar la nostra entitat a la categoria on Militen els clubs d’aquestes EMD? Per què?

D’entrada no poden tenir les mateixes opcions pobles de 1.240 habitants i d’altres pobles o barris de Tortosa de 4000 ò més habitants, on lògicament la capacitat de generar recursos no és la mateixa, però tampoc es pot descartar, depent de molts factors.

 

7.- Al camp sol venir poca gent a veure els partits (en relació amb altres pobles), per què creus que és així? Quines mesures proposaries per intentar atreure a la gent?

Aquest és un factor bastant general, primer perquè es televisen molts partits, i segon perquè actualments la societat en que vivim te moltes i variades ofertes lúdiques i això provoca una daballada d’assistents als partits de futbol. És molt difícil saber quines mesures es poden proposar per a atreure més gent, de totes maneres ja que seguir treballant i generant il·lusió.

 

8.- Des de quan és soci? Ens sabria explicar alguna anècdota de les viscudes durant l’etapa que ha estat estretament lligat a l’entitat?

La data no la recordo, però si puc dir que seran mes de 40 anys, concretament des de què es va fer el camp actual, tinc el no 2 de soci. Com anècdota en serien moltes, però recordo que cuant varem comensar a competir vam rebre a l’Ampolla i ens van guanyar 1 a 10, el partit seguent el jugavem al camp de l’Aldea , favorit també del grup, i pensavem, “ay mare la que mos tocarà”, aquella setmana fitxem un porter d’Amposta que normalment portaba ulleres i per jugar òbviament no les portava, pos anem a l’Aldea i empatem a 0, o va parar tot incloent un penal.

 

9.- I per últim, quin futur li espera a l’entitat? O al menys, quin futur li desitja?

El futur serà el que totes i tots el Campredonencs vulguin, i crec que en la gestió que es fa al futbol base el futur està assegurat. 

 

 

 

Pau Tomàs Farnós, 26 anys

Extrem dret

Temporada 2014/2015

"Al final, el que quedarà de tot són els bons moments que has passat mentre jugaves

a futbol".

 

1.-  Quin és l'objectiu per aquesta segona volta?

Per a aquesta segona volta tenim el mateix objectiu que teníem a la primera volta quan, després d’encadenar una

mala “raxa” inicial, vam fixar entre tot l’equip la meta dels 47 punts, els quals creiem que ja impliquen la salvació

de l’equip. Està clar que si arribem als 47 punts nosaltres continuarem lluitant fins al final.

 

2.- Com veus l'equip?

Ara mateix veig un equip fort i molt compacte. Des del primer dia aquest vestuari ha estat unit fora del camp però ens feia falta transmetre aquesta unió a dintre i ara, amb els reforços i les poques lesions i expulsions que tenim comparades en la primera volta ens ajuden a ser un equip molt competitiu que, si algun equip ens vol guanyar, haurà de suar i de valent.

 

3.- Quin és el teu millor record com a jugador de futbol? I el pitjor?

El meu millor record va ser quan vam pujar de categoria amb el C.F Masdenverge al maig del 2008. Va ser un partit a casa durant la fase d’ascens d’aquella temporada contra el Corbera. Si guanyàvem, pujàvem matemàticament a 2a Regional i al minut 63’ el Corbera ens feia el 0-2 però a partir d’alli vam remuntar el partit i el gol del desempat (3-2) el vaig marcar jo al minut 89’.

 

Pel que fa al pitjor record va ser una de les poques vegades que m’han expulsat, un partit contra el Camarles on no vaig durar ni mitja part però els motius van ser bastant injustos. L’àrbitre em va treure la primera targeta groga després de saltar de cap amb un rival (que media gairebé 2 metres) i va haver el típic contacte quan saltes de cap, ni colzada ni res, “hombro contra hombro”, encara ara no sé perquè em va treure la targeta groga. La segona va ser perquè portava cinta aïllant al canell (la qual tapava una petita polsera de roba que portava i no em podia treure si no la trencava). Me la va treure gairebé quan s’acabava la primera part i em va fer molta ràbia que m’expulses per aquestes dos tonteries.

 

4.- Com veus la categoria?

Veig una categoria molt igualada on poden passar moltes coses encara d’aquí a final de temporada. Els equips són força irregulars degut a la gran competitivitat que hi ha i això fa que la classificació estigui tan ajustada. Els de dalt poden perdre contra els de baix i els de baix poden guanyar als de dalt.

                                                                                    

5.- Què li diries a l'aficionat que segueix l'equip però que no ve a veure l'equip al camp?

Creus que n’hi ha molts d’aquests? (rises) Li diria que els jugadors necessitem gent al camp que faci força i estigui amb l’equip ja que com més gent ens ve a veure, nosaltres més motivats estem i també, perquè no, es pot pressionar més els rivals.

 

6.- Quin jugador admires?

Pel que fa als futbolistes de la elit no pot ser cap altre que Messi. Crec que és un jugador que té totes les qualitats per ser el millor futbolista del món.

 

A nivell territorial hi ha poques diferències entre uns jugadors i altres però si he de descriure un perfil seria un jugador que a part de bo tècnicament fos persona, humil, treballador i jugador d’equip.

 

7.- Quin ha estat el teu millor entrenador?

Durant la meua època de futbolista he tingut molts entrenadors i cada un aportava una cosa diferent a la resta. Per exemple, un donava més importància al físic, l’altre era més bo tàcticament, un feia més bons entrenaments, l’altre plantejava molt bé els partits... Personalment he intentat aprendre de tots els entrenadors tant de les coses bones de cada un com de les no tant bones.

 

8.- En quin equip vas debutar? Amb quina edat?

Vaig debutar quan tenia uns 6 o 7 anys, no recordo exactament l’edat, amb el C.F Santa Bàrbara.

 

9.- Acostumes a jugar a futbol en el teu temps lliure?

Al meu temps lliure, a part dels entrenaments i partits, més que a jugar, acostumo a veure futbol. M’agrada veure els partits amb la cerveseta, les pataquetes i bona companyia.

 

10.- Quin objectiu t'agradaria aconseguir?

Més que objectiu, m’agradaria que quan em deixi el futbol tingui un bon record de tots els moments que el futbol m’ha donat. Un company d’equip un dia em va dir que el futbol al nostre nivell al cap i a la fi són records, que al final el que quedarà de tot són els bons moments que has passat mentre jugaves a futbol (entrenaments, partits, alegries, amistats, sopars, dinars, sortides, regals...), tots aquest que els has passat mentre has fet el que més t’agrada que és jugar a futbol.

 

 

Miguel Barsi, 25 anys

Lateral dret/Central

Temporada 2007/2008

"El futbol és un estil de vida en el qual jo em sento identificat".

 

1.-  Quin és l'objectiu per aquesta segona volta?

L'objectiu per aquesta segona volta no és cap altre que el d'aconseguir la salvació. A partir d'aquí, intentar sumar el

major nombre de punts per poder estar el més amunt possible a la classificació.

 

2.- Com veus l'equip?

L'equip el veig en un moment de forma molt bo. Hem agafat una dinàmica positiva i cada partit juguem en més confiança

per poder seguir sumant punts. Tal i com vam començar la temporada haguéssim pogut baixar els braços però hem

seguit treballant i al final tot esforç té la seva recompensa. En definitiva, el veig convensut per assolir el nostre objectiu.

3.- Quin és el teu millor record com a jugador de la U.E. Campredó? I el pitjor?

El millor moment, sens dubte, ha estat la temporada passada 2013/14, en el moment que finalment assoliem l'ascens a tercera catalana. De manera improvisada ens vam anar reunint una bona part de la plantilla i cos tècnic (després d'anar a veure el partit Tivenys-Roquetenc B) i vam fer una petita celebració que, posteriorment, acabariem de celebrar amb la rua pel poble. Va ser un gran dia, ple de satisfacció per haver fet la feina ben feta.

 

Com que el futbol, al final de tot, es resumeix amb resultats; podria dir que el pitjor record que tinc va ser el moment que vam baixar de categoria la temporada 2012/13.

 

4.- Com veus la categoria?  

Aquest any, el nostre grup està sent molt igualat. Podriem dir que està partit en 3 parts (els capdavanters, els del mig i els de més abaix) però que si guanyes dos partits seguits ràpidament escales posicions i et poses amb els de més amunt. Estic segur que serà una lliga molt emocionant i que fins a l'última jornada no hi haurà res decidit.

 

5.- Què li diries a l'aficionat que segueix l'equip però que no ve a veure l'equip al camp?

Primer de tot, li donaria les gràcies per seguir l'equip i interessar-se per saber com ens va la temporada. Després, l'animaria a vindre al camp. Sempre s'ha dit que l'afició és el jugador número 12 i això fa temps que no passa a “LA FORJA”. A mi, personalment, em motiven els camps plens. 

 

També dir que el Campredó mai en la seva història havia pujat de categoria i en les últimes 3 temporades ho ha fet dos vegades. Normalment ens enfrontàvem amb equips petits o amb filials dels equips grans de les nostres terres i ara podem gaudir de jugar contra equips com el Roquetenc, l'Ulldecona, l 'Ametlla de mar, Perelló, etc. Així que els animo a que vinguin al camp a disfrutar d'aquest moment que atravessa el club.

 

6.- Quin jugador admires?

Sempre m'he fixat en jugadors que juguen a la mateixa posició que jo. Diriem que admiro a dos jugadors. Un d'ells es Carles Puyol, durant tota la seva carrera ha demostrat el gran professional que és, les ganes en que juga cada partit i la seva entrega, fan d'ell un exemple a seguir, no només per a qualsevol futbolista, sinó també per a qualsevol esportista.

 

L'altre jugador que admiro és Dani Alves. Tot i que últimament ha baixat el seu rendiment (l'edat no perdona) sempre m'ha agradat aquella manera de pujar i baixar per la banda sense veure un final. És una mescla de defensa i davanter i, a més a més, és un jugador que juga gairebé tots els partits que li posin per davant, ja sigui lliga, copa o champions. Un altra part que m'agrada molt d'ell és el “bon rollo” que sempre demostra, és una persona que no s'amaga i sempre diu el que pensa.

 

7.- Quin ha estat el teu millor entrenador?

Quan he llegit aquesta pregunta el primer nom que m'ha vingut al cap és Ximo Paredes. Em va fer d'entrenador la meva primera temporada a la U.E.Campredó i, juntament amb la temporada passada, és l'any que he disfrutat més jugant a futbol. Anteriorment, sempre havia jugat de central però ell em va posar de lateral i va saber treure el millor de mi. Sempre em va donar molta confiança i això ajuda molt a un jugador, Inclús,  el dia que ens jugàvem el “ser o no ser” a la lligueta d'ascens em va posar d'interior dret i el resultat no va poder ser millor, ja que vam guanyar 0-1 al camp del Jesús Catalònia B, justament amb un gol meu.

 

Desafortunadament aquell any no vam poder pujar de categoria però vaig acabar la temporada amb un bon gust de boca.

 

8.- En quin equip vas debutar? Amb quina edat?

Els meus principis van ser amb el prebenjamí de la U.E.Campredó tot i que en aquella època no m'agradava massa el futbol i gairebé no me'n recordo. Després es va acabar el futbol base a Campredó i ja només jugava amb els amics. A mesura que van anar passant els anys em va anar agradant més aquest esport i, finalment, em vaig apuntar a l'Ebre Escola Esportiva en la categoria de cadet (2n any). Així que podriem dir que va ser llavors quan vaig començar realment en un equip federat. Al final d'aquella temporada el juvenill estava a punt de baixar i, juntament amb 3 o 4 cadets més, vam acabar la temporada amb el juvenil. Afortunadament vam poder aconseguir l'objectiu i vam salvar la categoria. Des d'aquell moment, ja no he deixat mai de jugar a futbol.

 

9.- Acostumes a jugar a futbol en el teu temps lliure?

Sí. Quan no jugo amb la U.E.Campredó aprofito per quedar amb els amics per fer “patxangues”. També als estius sempre participo en tornejos de futbol sala i aquest últim estiu he pogut jugar a futbol platja, cosa que encara no havia fet mai. Si per algun motiu no puc fer res de tot això, sempre em queda la Playstation amb el FIFA, aquesta no falla mai...(escapant-li un petit somriure)

Podria afirmar que el futbol és un estil de vida, en el qual jo em sento identificat.

 

10.- Quin objectiu t'agradaria aconseguir?

El meu objectiu no és cap altre que disfrutar d'aquest esport. El dia que no ho faci deixaré de jugar, tot i que segurament continuaré fent alguna cosa relacionada amb el futbol.

Actualment, el meu objectiu no és cap altre que la salvació i poder mantenir-nos a 3a Catalana.

Tant de bo aconseguim que el Campredó és consolidi en aquesta categoria.

bottom of page