top of page

 

Amateur

 

Iniciem una nova temporada, un nou camí, un nou viatge; en aquest cas, a la 3a Catalana.

 

En l’actualitat el 1r equip de futbol de la UE Campredó milita a 3ª Catalana. La plantilla 2015/16 esta formada per 16 jugadors de camp i 3 porters.

El cos tècnic que vetlla pel benestar dels jugadors disposa d’un primer entrenador, un segon entrenador/delegat, un director esportiu i un vicepresident esportiu.

 

Jornada 4 - UE Campredó 1 - Ametlla de Mar 2

Canvi a la banqueta i la vida segueix igual. I és que l’entitat s’ha vist obligada a prescindir dels serveis d’Oscar Curto en favor d’Antonio Morales. El motiu, mai esportiu i sempre administratiu. La FCF una màquina de generar diners. Entrenador nou, victòria segura? Hagués estat així si no ens hagués visitat el líder i màxim aspirant a l’ascens, l’Ametlla de Mar. En quina intensitat juga aquest equip tan jove i fet a mesura amb la gent del poble.

 

Primera part amb domini “calero” que gaudien de certes ocasions clares però que no aconseguien magnificar.

A la represa, i amb només cinc minuts es posaven amb dos gols a favor. Dues errades locals els aplanaven el camí. Fins al final, partit trencat , d’anada i tornada, futbol de rafegues.

 

Ja a les acaballes, “paquigol” retallava diferències i feia somiar amb l’empat. Una darrera jugada polèmica on els campredonencs demanaven pena màxima.

 

Jornada 3 - CD Ginestar 2 - UE Campredó 1

Dues cares, dues reflexions. I és que aquest partit deixa un mar de dubte al mateix temps que un alè d’esperança.

 

Primera meitat amb cert domini campredonenc i amb nombroses ocasions. Els locals, amb prou feines arribaven a la porteria. A les acaballes però, gaudien de les millors ocasions.

 

A la represa i, després d’una nova clara ocasió mal baratada pels dels Baix Ebre, el Ginestar s’avançava al marcador gràcies a un fora de joc “ajustat” i que l’àrbitre no xiulava. Amb el gol, el desconcert i el desordre d’apoderaven dels deixebles d’Oscar Curto i el caos imperava en elseu joc. La pilota cremava i el control s’esvaïa.

 

Quan encara quedaven quinze minuts, un d’aquells cops de sort que sovint fan girar la truita; gol a pròpia porta del Ginestar. Tot de cara per aconseguir la remuntada, per sumar els primers punts,... res de tot això, ja a les acaballes, els de la ribera sentenciaven el matx amb un gol després d’un refús.

 

Jornada 2 - UE Campredó 0 - Mora la Nova 1

Costarà Déu i ajuda guanyar un partit. I és que tot i disposar de més i millors ocasions durant la primera part i aguantar com autèntics herois, a la segona, els de la “Ribera Roja” s’enduien els tres punts.

 

Primera meitat amb cert domini campredonenc i fruit d’això disposaven de les ocasions més clares. Si el resultat al descans hagués reflectit un 2-0 al marcador no hagués estat gens estrany. Dues ocasions d’Edu, una de Didac, una de Tino i un altra de Xavi haguèssin pogut desnivellar el partit.

 

A la segona meitat, la igualtat i la lluita al mig del camp prenia protagonisme fins que en el minut deu un mal gest en una sortida del porter local, Jordi Benaiges, feia aturar el partit cinc minuts. Els crits de dolor feien presagiar el pitjor dels desenllaços, sort que les proves realitzades unes hores després van descartar qualsevol contratemps considerable. 

 

Després d’aquest parèntesis, el joc descontrolat i esbojarrat anava guanyant presència i això ho aprofitava el Mora la Nova per avançar-se en el min 80 de partit. En línies generals bon partit dels campredonencs . 

 

Diumenge que ve una nova oportunitat per sumar els primers punts de la temporada; visitem la localitat riberenca de Ginestar.

 

Jornada 1 - Santa Bàrbara 6 - UE Campredó 3

Resultat enganyós i massa càstig. I és que el 6-3 que reflectia l’electrònic planer resta molt lluny de la realitat.

 

Primers trenta minuts imperials, majestuosos... capacitat per contenir el potencial ofensiu del rival i efectivitat cara a porta. Dos gols de “mucho Paquito” donaven un clar i just avantatge als del Baix Ebre. Al minut 31, però, i sent el preludi d’una sèrie d’errades, els planers ressuscitaven i retallaven distàncies. Abans de la mitja part, ja es posaven per davant al marcador (3-2).

 

A la represa, i després que els jugadors campredonencs sortissin esperonats i amb ganes de capgirar la situació, nou revés per a les seves aspiracions. Primer minut de la segona meitat, gol a pròpia porta, una llàstima. Lluny de baixar els braços, els deixebles d’Oscar Curto tancaven el rival a la seva àrea i als quinze minuts un magnífic xut des de la frontal d’ Edu, reduïa diferències. Les esperances tornaven a aflorar. Novament però, un minut més tard, una altra bufetada dels planers que ampliaven la diferència. A partir d’aquest moment, l’equip pràcticament va desaparèixer. 

 

La setmana vinent, 12 de setembre, una nova oportunitat per intentar sumar els 3 punts. Som-hi nois, queda molt de camí que recórrer.

 

 

bottom of page