top of page
Benvinguts/des

UE Campredó 1 - Ametlla de Mar 2

Canvi a la banqueta i la vida segueix igual. I és que l’entitat s’ha vist obligada a prescindir dels serveis d’Oscar Curto en favor d’Antonio Morales. El motiu, mai esportiu i sempre administratiu. La FCF una màquina de generar diners.

Entrenador nou, victòria segura? Hagués estat així si no ens hagués visitat el líder i màxim aspirant a l’ascens, l’Ametlla de Mar. En quina intensitat juga aquest equip tan jove i fet a mesura amb la gent del poble.

Primera part amb domini “calero” que gaudien de certes ocasions clares però que no aconseguien magnificar.

A la represa, i amb només 5 minuts es posaven amb dos gols a favor. Dues errades locals els aplanaven el camí. Fins al final, partit trencat , d’anada i tornada, futbol de rafegues.  Ja a les acaballes, “paquigol” retallava diferències i feia somiar amb l’empat. Una darrera jugada polèmica on els campredonencs demanaven pena màxima.

Els petits per la seva banda, que es desplaçaven a Camarles. Jugaven els seus partits i corrien diferent sort. El PREBENJAMÍ guanyava per 1-6, el BENJAMÍ per 1-9 i els ALEVINS queien derrotats per un contundent 12-0.

La setmana vinent, primer tast de FUTBASE al Municipal La Forja de Campredó. Dissabte durant tot el matí, futbol a dojo. L’amateur per la seva banda, visitarà diumenge el municipi de la Sènia.